Over ons

Certificeringen en keurmerken

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en om deze kwaliteit te kunnen garanderen worden wij regelmatig beoordeeld door onafhankelijke organisaties en dit heeft onderstaande certificeringen en keurmerken opgeleverd.

Registraties

Onze behandelaren staan, indien van toepassing, geregistereerd in de volgende registers of staan geregistreerd als:

ONL Dyslexie

Wij zijn lid van Onderwijszorg Nederland - Dyslexie, een landelijke coöperatie van onderwijsadviesbureaus van EDventure op het gebied van ernstige enkelvoudige dyslexie bij kinderen.

'Alle ONL-leden dragen het Keurmerk Onderwijsadvies, zijn daarmee ISO-gecertificeerd en Cedeo-erkend, en zijn aangesloten bij het Kwaliteitsinstituut Dyslexie. Daarnaast zijn ONL-leden aangesloten bij de Stichting Benchmark GGZ (SBG) om op onafhankelijke wijze behandeleffecten te laten meten. ' (Bron: ONL)

Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie

• NKD is per 1 januari 2017 de voortzetting van NRD en KD.
• NKD is nu het enige Nederlandse kwaliteitsinstituut voor dyslexiezorg.
• NKD stelt hoge eisen aan aangesloten dyslexiepraktijken.
• NKD werkt nauw samen met NIP en NVO en met de Stichting Dyslexie Nederland. 
(Bron: Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie)

Onze behandelaren zijn gecertificeerd door het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie.

ONL Gedrag

Wij zijn lid van Onderwijszorg Nederland - Gedrag, een landelijke coöperatie van onderwijsadviesbureaus van EDventure op het gebied van lichte gedrags- en sociaal-emotionele problemen bij kinderen.

 

Cedeo

Als ouders kiezen voor advies en begeleiding van BCO Ouderadvies, onderdeel van BCO Onderwijsadvies, moeten ze er van op aankunnen dat ze in zee gaan met een betrouwbare organisatie. Wij zijn een Cedeo-erkende organisatie. De onafhankelijke certificeringsorganisatie voert een keer in de twee jaar een klanttevredenheidsonderzoek uit. Download het meest recente klanttevredenheidsonderzoek.

Certiked

BCO Onderwijsadvies, waarvan BCO ouderadvies een onderdeel is, is in het bezit van een ISO 9001 certificering. Om de drie jaar wordt een (her)beoordeling uitgevoerd door Certiked om te kijken of het onderzoeksadviesbureau de certificering krijgt/mag behouden en daarnaast vindt er jaarlijks een tussenbeoordeling plaats om te kijken of de kwaliteit gewaarborgd blijft. 

 

EDventure - Keurmerk Onderwijsadvies

Kwaliteit en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij EDventure. Als lid van EDventure dragen wij het Keurmerk Onderwijsadvies. Onderwijsadviesbureaus met dit keurmerk voldoen aan de kwaliteitscriteria van hoogwaardig onderwijsadvies. Naast eisen aan interne kwaliteitszorg, is de klanttevredenheid medebepalend voor het behoud van het keurmerk.