Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Uw vraag

Hebben jullie een wachtlijst?

Over het algemeen hebben wij geen wachtlijst. Indien wij alle gevraagde documenten hebben ontvangen, kunnen we aan de slag.
Voor onderzoek naar dyslexie moet u echter in de drukke perioden, februari-maart en juli-september, rekening houden met een wachttijd van enkele weken.
Informeer naar een eventuele wachttijd bij Margriet Zits of Willie Gielen-van Rens via info@ouderadvies.nl of tel. 077-3519284.

Hebben jullie een wachtlijst?

Moet mijn kind naar Venlo komen voor een onderzoek of behandeling?

Dit is afhankelijk van het onderzoek of de behandeling:

  • Onderzoeken naar en behandelingen van dyslexie, die vergoed worden door de gemeente, vinden plaats op de school van uw kind.
  • Intelligentieonderzoeken en dyslexieonderzoeken, die niet vergoed worden door de gemeente vinden in principe plaats bij BCO Ouderadvies in Venlo.
  • Andere onderzoeken, zoals een sociaal-emotioneel onderzoek of dyscalculieonderzoek vinden vaak deels op school en deels bij BCO Ouderadvies plaats.

Indien door u gewenst, kan een onderzoek ook (geheel) op de school van uw kind plaatsvinden. Hier worden dan wel extra kosten voor in rekening gebracht.

U vindt BCO Ouderadvies in het gebouw van
BCO Onderwijsadvies
Wylrehofweg 11
5912 PMĀ  Venlo
Plan uw route

Moet mijn kind naar Venlo komen voor een onderzoek of behandeling?

Hoe blijf ik op de hoogte van onze aanvraag?

Wij doen er alles aan om uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en houden u telefonisch en per mail op de hoogte.
Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Margriet Zits of Willie Gielen-van Rens via info@bco-ouderadvies.nl of tel. 077-3519284.

Hoe blijf ik op de hoogte van onze aanvraag?